Total-Public-Tergooi-09

Het profiel van Tergooi

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.

De ambitie van Tergooi

Wij ontwikkelen de zorg verder. Onze klantbelofte is, dat wij ook morgen de beste zorg bieden door te anticiperen op de uitdagingen die aan de zorg worden gesteld. Met het ziekenhuis als basis groeien wij door tot een innovatieve zorgorganisatie die zich richt op gezondheid. Wij zijn trots en authentiek en zetten onze energie en creativiteit in om te vernieuwen.

Tergooi Ontwerpwedstrijd

Voor de tweede editie van Tergooi Ontwerpwedstrijd vragen we je die ene handige, mooie pillendoos te ontwerpen, die de patiënten van Tergooi makkelijk kunnen gebruiken. De pillendoos voegt ook orde en herkenning toe voor mensen die last hebben van een geheugen dat het laat afweten. Tot slot zoeken we naar een ontwerp dat je met trots en zonder schaamte meeneemt als je de deur uit gaat. Het doel van Tergooi Ontwerpwedstrijd is studenten van kunst- en designopleidingen, kunstenaars en ontwerpers uit te dagen om gebruiksvoorwerpen te ontwerpen met de mogelijkheid om iets blijvends te realiseren.

Tergooi streeft ernaar het winnende ontwerp in productie te nemen, voor eigen gebruik op beide locaties. Met deze productie bieden we de aanstormende ontwerpers een springplank naar een verdere carrière.

Tergooi heeft het voornemen Tergooi Ontwerpwedstrijd tot een jaarlijks terugkerend evenement te ontwikkelen. Steeds met een ander gebruiksvoorwerp dat passend is bij de behoefte van het ziekenhuis. Om te laten zien dat Tergooi zich ontwikkelt, om jonge ontwerpers een uitdaging en een kans te bieden en om unieke producten te tonen en te gebruiken.

Tergooi zorgt vooruit.

Kijk voor meer informatie over Tergooi op www.tergooi.nl