Ontwerp voor Tergooi

Bedenk jij die ene handige, mooie pillendoos die de patiënten van Tergooi makkelijk kunnen gebruiken? Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op de productie van jouw ontwerp!

Tergooi Ontwerpwedstrijd 2016

Voor de tweede editie van Tergooi Ontwerpwedstrijd wordt gevraagd om die ene handige, mooie pillendoos te ontwerpen, die de patiënten van Tergooi makkelijk kunnen gebruiken. Tergooi heeft oog voor ouderen. Belangrijk voor je deelname is dat je je verdiept in de (oudere) patiënt van Tergooi en de organisatie. Het doel van Tergooi Ontwerpwedstrijd is studenten van kunst- en designopleidingen, kunstenaars en ontwerpers uit te dagen om gebruiksvoorwerpen te ontwerpen met de mogelijkheid om iets blijvends te realiseren

Tergooi

De plannen voor een nieuw ziekenhuis in Hilversum zijn in de maak. Ook de huidige locatie is een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.
Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen.

Wedstrijd

Producten omringen onze leef- en werkomgeving. Ze komen voor in allerlei verschijningsvormen; van puur functioneel tot bijna geheel decoratief. Dit jaar kan er ingeschreven worden op het thema ‘pillendoos’. Er worden twintig deelnemers geselecteerd die dit onderwerp verder uitwerken. Hun pillendozen worden in augustus – september 2016 in Tergooi in Hilversum gepresenteerd aan het publiek. De winnaar wordt gekozen door een vakjury. Publieksstemmen tellen hierbij mee. Tergooi streeft ernaar het winnende ontwerp in productie te nemen, voor eigen gebruik in de ziekenhuizen. Met deze productie bieden we de aanstormende ontwerpers de kans hun carrière een vliegende start te geven.

Inschrijven

Kijk voor meer informatie over Tergooi Ontwerpwedstrijd op www.tergooiontwerpwedstrijd.nl. Ontwerpers die zich willen inschrijven, kunnen contact opnemen met Holland Art Group, 040 243 33 22, of een bericht sturen naar info@tergooiontwerpwedstrijd.nl.
Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2016